Kuidas LinkedIni sisse ja sealt välja logida

LinkedIn on suurepärane ressurss professionaalidele. See võimaldab teil luua ühenduse ja suhelda teiste oma ala professionaalidega. Kuid nagu iga sotsiaalmeedia sait, soovite veenduda, et logite oma LinkedIn profiili edukalt sisse ja välja. Järgige neid lihtsaid näpunäiteid, et veenduda, et olete korralikult sisse ja välja loginud.

Logige arvutis LinkedIni sisse

  • Minema www.linkedin.com
  • Valige nupp Logi sisse. Selle leiate ekraani paremast ülanurgast.
  • Teil palutakse sisestada oma e-posti aadress või telefoninumber, mida kasutasite LinkedIniga liitumisel, samuti teie loodud parool.
  • Klõpsake nuppu Logi sisse ja teid suunatakse LinkedIni armatuurlauale.

Näpunäide: Kui olete oma parooli unustanud, võite klõpsata lingil Unustasin parooli? ja saate oma konto taastada ja parooli lähtestada.



Logige sisse mobiilseadmes LinkedIni

  • Avage oma telefonis või mobiilseadmes rakendus LinkedIn. See kuvatakse sinise kastina, millele on kirjutatud valge sõnaga.
  • Puudutage nuppu Logi sisse.
  • Sisestage e-posti aadress või telefoninumber, mis on seotud teie LinkedIni profiiliga, samuti teie loodud parool.
  • Puudutage nuppu Logi sisse ja teid suunatakse LinkedIni armatuurlauale.

LinkedInist arvutis väljalogimine

  • Klõpsake oma profiilifotol. Selle leiate ekraani paremast ülanurgast.
  • Avage rippmenüü.
  • Valige Logi välja. Kui klõpsate sellel nupul, navigeerite oma profiililt ja armatuurlaualt eemale ning peaksite saama teate, mis annab teile teada, et olete edukalt välja loginud.

LinkedInist välja logimine telefonis või mobiilseadmes

1. samm: avage vahekaart Seaded. See kuvatakse hammasrattaikoonina.

2. samm: kerige seadete loendi lõppu.

3. samm: LinkedIni rakendusest edukalt väljalogimiseks puudutage valikut Logi välja.

Näpunäide: Olenemata sellest, kas kasutate rakenduse iOS-i või Androidi versiooni, on juhised samad.

Asjad, mida meeles pidada.

  • Kui te seda ei kasuta, on oluline oma LinkedIn profiilist välja logida.
  • Teie profiil võib sisaldada isiklikku teavet või teavet, millele te ei soovi, et teised ilma teie loata juurde pääseksid.

Edukas väljalogimine pärast LinkedIni kasutamise lõpetamist on viis oma teabe kaitsmiseks.

Kuidas saate LinkedInist välja logida?

Android
  1. Puudutage oma profiilipilti.
  2. Puudutage ikooni Seaded.
  3. Kerige alla ja puudutage Logi välja ekraani allservas.

Mis juhtub, kui logite LinkedInist välja?

Kui logid välja Seanss ei ole enam aktiivne ja katkeb väljas seadetest. Sellel lehel sina saab üle vaadata ka kõik seadmed, mis on allkirjastatud sinu juurde LinkedIn konto, millal sina viimane allkirjastatud aastal, millist brauserit kasutati, IP-aadressi ning linna ja osariiki, kus sisselogimine toimus.

Kuidas ma saan LinkedInis kõigist seadmetest välja logida?

To Logi välja kohta iga aktiivne seanss (välja arvatud teie praegune): klõpsake Logi välja kohta kõik need seansid teie loendi ülaosas. Klõpsake Logi välja kinnitada.

Kas ma saan LinkedIni ajutiselt deaktiveerida?

Kuigi me seda võimalust ei paku ajutiselt keelata teie konto, teie saab muutke oma avalikku profiili, et hallata, millist profiiliteavet inimesed näevad, kui nad kasutavad otsingumootoreid, nagu Google, Yahoo!, Bing jne.

Kuidas saan oma LinkedIni profiili ilma seda kustutamata peita?

Peida Sinu Profiil
  1. Klõpsake oma ülaosas ikooni Mina LinkedIn koduleht.
  2. Klõpsake nuppu Kuva Profiil ja seejärel Muuda avalikku profiil & URL teie paremal küljel profiil .
  3. Parempoolses jaotises Redigeeri nähtavust lülitage sisse Teie profiilid avaliku nähtavuse olekuks Väljas

Kuidas oma LinkedIni profiili teatud kontaktide eest peita?

Klõpsake nuppu Muuda oma Profiil Foto ja nähtavuse link. Oma piiramiseks valige Minu ühendused või Minu võrk profiil foto ei ole nähtav kõigile peale nende inimeste. Lisaks saate muuta või kustutada oma profiil pilt sellel lehel. Klõpsake nuppu Salvesta sätted.

Kas ma saan näha, kes mind LinkedInis blokeeris?

To vaata teie liikmete loend blokeeritud oma profiili vaatamisest: klõpsake nuppu ma ikooni teie ülaosas LinkedIn koduleht. Klõpsake Seaded ja privaatsus. Klõpsake vasakpoolsel siinil jaotises Nähtavus valiku Blokeerimine kõrval nuppu Muuda.

Kas LinkedInis blokeeritud inimene näeb minu profiili?

TO blokeeritud liige võib ikka vaata sinu profiil ja postitused: Kui sa blokk liige, võivad nad ikkagi vaata teave, mille avalikustate, näiteks teie avalikkus profiil , avalikesse (avatud) grupiaruteludesse postitatud sisu, teie enda avalikud jagamised ja mõjutajate postituste kommentaarid.

Kas ma saan LinkedInis oma ülemuse blokeerida?

Seal ei ole Blokeeri nuppu mis tahes kohas LinkedIn platvormi, nagu leiate teistelt suhtlusvõrgustike saitidelt, nagu Twitter. Seega pole kiiret ja lihtsat viisi täielikuks blokk keegi, sealhulgas teie tööandja , vaatamisest teie LinkedIn profiil.

Miks mu ülemus minu LinkedIni vaatab?

Sinu ülemus võivad arutleda teie tuleviku üle teie ettevõttes, kui nad pidevalt teie profiilile viitavad. Teie ettevõtte hiljutises postituses kuulutati teie ametikoht avatud. See on sageli märk sellest, et nad võivad proovida teid tulevikus asendada ja tahtsid lihtsalt teiega tutvuda LinkedIn kvalifikatsiooni viitena.

Kuidas saan LinkedIni kasutada ilma, et mu tööandja sellest teaks?

Privaatrežiimi valimiseks tehke järgmist.
  1. Jaotises Seaded ja privaatsus valige: Kuidas teised näevad teie LinkedIn tegevust.
  2. Valige profiili vaatamise suvandid, et valida avalik, poolprivaatne koos üldiste üksikasjadega sinu tööstus või era.

Kuidas peita oma tegevust LinkedIn 2020-s?

To peita sinu tegevust kanali teatud inimestelt, klõpsake valikul Vali, kes teie näevad Tegevus Voog oma profiili seadete lehel Privaatsuskontrolli all. Ilmub rippmenüü valikutega Kõik, Ühendused, Teie võrk ja Ainult teie. Valitud valiku rakendamiseks klõpsake nuppu Salvesta muudatused.

Kas teised näevad minu tegevust LinkedInis?

Märkused: Sina saab vali kes saab näha sinu hiljutine tegevust . Sina saab kontrollida, kas teie tegevus ilmub sisse sinu võrgu voog. The Tegevus jaotis kuvatakse endiselt sinu profiil, isegi kui otsustate mitte teavitada sinu võrk umbes sinu profiili muudatused.

Kuidas kustutada tegevus LinkedInis?

Oma profiili vaatamiseks Tegevus leht: puudutage profiiliikooni. Kerige alla jaotiseni Tegevus osa.

To kustutada an tegevust alates tegevused leht:

  1. peal Tegevused lehel puudutage ikooni Rohkem, mis asub soovitud postitustest paremal kustutada .
  2. Puudutage Kustuta artikkel ja postitus rippmenüüst.
  3. Puudutage Kustuta kinnitada.

Kes näevad minu LinkedIni tegevust?

Valige rippmenüüst Seaded ja privaatsus. Klõpsake vasakul vahekaardil Nähtavus. Jaotises Nähtavus teie LinkedIni tegevus , klõpsake valiku Jaga profiilist töökoha muudatusi, haridusmuutusi ja tööaastapäevi kõrval nuppu Muuda. Jagamiseks lülitage lüliti asendisse Jah sinu profiili muudatused või jagamise lõpetamiseks Ei sinu profiili muudatused.

Kuidas hallata oma tegevust LinkedInis?

Klõpsake oma ülaosas ikooni Mina LinkedIn koduleht. Valige rippmenüüst Seaded ja privaatsus. Klõpsake vasakpoolsel siinil jaotist Andmete privaatsus. Klõpsake kõrvaloleval nupul Muuda Halda teie andmed ja tegevust .

Kuidas muuta oma LinkedIni tegevus privaatseks?

Kuidas aktiveerida Privaatne Režiimis LinkedIn
  1. Klõpsake ikooni Mina all valikul Seaded ja privaatsus.
  2. Kerige jaotiseni Kuidas teised teie näevad LinkedIn tegevus ja klõpsake suvandi Profiili vaatamise suvandid kõrval nuppu Muuda.
  3. Vali Privaatne Režiim.