Kuidas iCloudis fotosid salvestada

Kui teie Macis või mõnes iOS-i seadmes hakkab ruumi väheks jääma, saate kasutada Apple'i pakutavat iCloudi salvestusruumi.

Kuidas salvestada fotosid Macist iCloudi?

Kui teie salvestusruum hakkab otsa saama või soovite lihtsalt iCloudi salvestada mõned või kõik fotod, tehke seda Maci abil järgmiselt.



  • Käivitage oma Maci seadmes rakendus „Photos” ja avage ekraani vasakus ülanurgas samanimeline menüü.
  • Minge menüüs jaotisse Eelistused ja navigeerige valikutes, kuni jõuate vahekaardile iCloud.
  • Klõpsake vahekaarti 'iCloud' ja menüüst 'Menüü'; Otsi ' iCloudi fotokogu '.
  • Klõpsates ülaloleval päisel, laaditakse kõik teie rakenduses Fotod olevad pildid iCloudi salvestusruumi üles.

Kuidas salvestada fotosid arvutist iCloudi?

Kui olete Windowsi kasutaja ja soovite siiski hoida oma pilte iCloudis, mitte teenuses Google Photos või mujal, peate tegema järgmist.

  • Laadige arvutist alla Windowsi jaoks mõeldud iCloudi rakendus – https://support.apple.com/en-us/HT204283 ja installige allalaaditud fail, järgides ekraanil kuvatavaid juhiseid.
  • Niipea kui fail installitakse, peaks see iseenesest avanema. Kui seda ei juhtu, avage rakendus käsitsi ja minge jaotisse Fotod.
  • Päise 'Fotod' all minge jaotisse 'Valikud' ja klõpsake sellel, et pääseksite järgmise valikute juurde.
  • Valige uuest loendist 'iCloudi fototeek'.
  • Ilmuvas dialoogiboksis klõpsake nuppu 'Valmis' ja seejärel rakendage 'Seaded'.

Kuidas sünkroonida fotosid kõigis seadmetes?

Kui kasutate iCloudi, soovite, et teie meediumile oleks juurdepääs kõigist teie seadmetest. Selle saavutamiseks peate tegema järgmist.

  • Avage seade 'iCloud for Windows' või 'Mac' ja minge jaotisse 'Fotod', klõpsates vasakus ülanurgas oleval valikul.
  • Menüüs 'Fotod' klõpsake valikul 'Valikud' ja seejärel valige 'iCloudi fototeek'.
  • Kui olete lõpetanud, klõpsake nuppu 'Valmis' ja seejärel nuppu 'Rakenda'.
  • Pärast seda küsitakse teilt ka teadet, kas soovite iCloud Photosi funktsiooni kõigis oma seadmetes sisse lülitada.
  • Klõpsake märkeruudul ja see on kõik. Äsja üles laaditud fotole pääsete juurde töölaualt iCloudiga alternatiivse seadme kaudu.

NÕUANDED

  • Kui soovite tühjendada iCloudi salvestusruum , saate pilte ka oma töölauale alla laadida ja fotosid ükshaaval fototeegist kustutada.

Täpselt nagu fotosid, saate iCloudis salvestada ka muid meediume, sealhulgas helisalvestisi, muusikat, videoid ja dokumente.

Kuidas ma saan oma fotosid iPhone'ist iCloudi teisaldada?

Kuidas üles laadida fotod juurde iCloud alates iPhone või iPad
  1. Avage Seaded. See on hammasrattaikoon teie avakuval.
  2. Valige oma nimi.
  3. Puudutage iCloud .
  4. Puudutage Fotod .
  5. Lülitage sisse iCloudi fotod . Veenduge, et nupp on järgmine iCloudi fotod on roheline.
  6. Valige, kuidas soovite oma fotod .
  7. Lülitage sisse Laadi üles Minu foto Voog.

Kuidas salvestada kõik oma fotod iCloudi?

Esiteks navigeerige jaotisse Seaded > Fotod > iCloudi fotod ja lülitage sisse, mis laadib teie teegi automaatselt üles ja salvestab asukohta iCloud , kaasa arvatud iCloud .com, kust saate vaadata ja alla laadida fotod arvutis.

Kas fotod jäävad iCloudi, kui need iPhone'ist kustutatakse?

Millal kustutad a foto või video aadressilt Fotod rakendus teie peal iPhone , iPad, iPod touch või Mac, kustutab see ka teie iCloudi fotod ja mis tahes muud seadmed, kuhu olete sisse logitud iCloudi fotod . Samuti ei lähe see enam arvesse teie jaoks iCloud ladustamine.

Kas iCloud sobib fotode salvestamiseks?

Alumine joon. Minule, iCloudi foto Raamatukogu on suurepärane viis oma piltide ja videote toomiseks kõikidesse seadmetesse. Sellel on muljetavaldavad võrguühenduseta sünkroonimisvõimalused foto juurdepääs, lihtne haldamine ja varukoopia , isegi hiiglaslike raamatukogude jaoks. Kuid sellel on ka mõned hoiatused, mis ei ole minu jaoks tehinguid katkestavad, kuid võivad olla teiste jaoks

Kas fotod jäävad iCloudi igaveseks?

The fotod ja ühest seadmest kustutatud videod kustutatakse kõikjalt, mida kasutate iCloudi fotod . Fotod ja videod jää kaustas Hiljuti kustutatud 30 päeva, enne kui need jäädavalt kustutatakse.

Millised on iCloudi kasutamise puudused?

Miinused:
  • Segadus – segadus peitub fotode varukoopiate ümber.
  • Salvestusmaksumus – saate 5 GB tasuta, kuid täiendava salvestusruumi kasutamiseks peate maksma.
  • Ei saa valida, milliseid pilte sünkroonida – ei meeldi, kõik või mitte midagi!
  • Kõik Apple – kõik need fotod on seotud rakendustega Photos for iOS või Photos for Mac.

Mis on parem iCloud või Google Drive?

iCloud on siiski turvalisem platvorm Google Drive on viimasel ajal teinud mitmeid vajalikke samme. Mõlemad platvormid võimaldavad teil kasutada mitmefaktorilist autentimist, mida me väga soovitame. Peaaegu kõik andmed on salvestatud iCloudi oma serverid on nii edastamisel kui ka puhkeolekus krüpteeritud 128-bitise AES-i standardiga.

Kas iCloudi eest tasub maksta?

iCloud Salvestusruum on üks iPhone'i enim väärkasutatud ja valesti mõistetud funktsioone. Ma armastan Apple'i tooteid, kuid pole muud võimalust seda väljendada: enamikul juhtudel ostmine iCloud Hoiustamine pole vajalik ja te ei tohiks seda kunagi teha maksma seda.

Kas ma peaksin iCloudi kasutama või mitte?

Parimal juhul iCloud sobib hästi seadme varundamiseks. Midagi tegemata saate sujuvalt iPhone'i või iPadi vahel vahetada või vana iPhone'i uuega asendada. iCloudi oma varukoopiad salvestab teie kontaktid, installitud rakenduste loendi ja nende seaded ning iOS-i üldised seaded.

Mis on iCloudi mõte?

The iCloudi eesmärk on andmete ja olulise teabe turvaline salvestamine Apple'i kaugserverites (erinevalt teie iPhone'ist või iPadist). Nii varundatakse kogu teie teave turvalisse asukohta ja sünkroonitakse kõigi teie seadmete vahel.

Mis on iCloudis nii head?

iCloud Ühendab sujuvalt kogu koduelektroonika

Teie iPhone'i, iPadi ja Macbooki seaded ja varukoopiad saab kõik salvestada iCloud . Selline integreerimine muudab seadmete komplekti kasutamise alati lihtsamaks et on osa samast tehnoloogilisest ökosüsteemist.

Mis juhtub, kui lülitan iCloudi fotod välja?

Kui sina Lülita välja a iCloudi foto Raamatukogu, see eemaldatakse fotod teie iPhone'ist, mida selles seadmes ei tehtud. Kui sa tahad lülitage iCloud Photo välja Teeki, kuid hoidke oma kaamerarulli sellisena, nagu see on iCloud pilte protsessi käigus ei eemaldata. 1.

Kas ma kaotan fotod, kui lülitan iCloudi välja?

Kui sina lülitage iCloud Photo välja voogesitada seadmes, Foto voog ja vookaustas olevad pildid eemaldatakse seadmest, KUID MITTE SAST iCloud . Kui kasutate muid seadmeid iCloudi foto oja, nemad tahe mitte mõjutada. Sina saab ka kustutada foto voog, nagu iga kaust.

Kas saate telefonist fotosid kustutada, kuid iCloudis säilitada?

Tavaliselt varundab teie iPhone automaatselt juurde sinu iCloud konto ja kui kustutate fotod oma iPhone'ist, nad kustutatakse ka teie hulgast iCloud . To pääse sellest mööda, sa saad Lülita välja iCloudi foto jagamine, logige sisse juurde erinev iCloud kontot või kasutada mõnda muud pilvserverit peale iCloud jaoks foto jagamine.

Kuidas iCloudist jäädavalt kustutatud fotosid taastada?

Kui teil on oma iPhone, minge aadressile Fotod -> Albumid, kerige lõpuni alla, puudutage Hiljuti Kustutatud , toksake Vali, seejärel valige kõik fotod ja puudutage Taastage . Sinu fotod on tagasi seal, kus nad varem olid. Lihtne! Pärast seda valige foto, mida soovite kätte saada ja puudutage Taastage .

Kas jäädavalt kustutatud fotod on igaveseks kadunud?

Kui olete varundamise ja sünkroonimise sisse lülitanud, fotod ja kustutatud videod jäävad teie prügikasti 60 päevaks enne nende ilmumist igaveseks kustutatud . Vaadake, kuidas varundamine ja sünkroonimine sisse lülitada. Näpunäide. Kogu oma fotod teisele kontole, jagage oma fototeeki selle kontoga.

Kuidas saan 30 päeva pärast oma iPhone'ist jäädavalt kustutatud fotosid taastada?

Sinu parim variant kuidas taastage kustutatud fotod 30 päeva pärast on selleks taastama need kohalikust iTunes'i varukoopiast:
  1. Ühendage teie iPhone juurde sinu Mac.
  2. Avage iTunes.
  3. Valige teie iPhone .
  4. Klõpsake peal a Taastama Varundamise nupp.
  5. Valige sinu varundada ja oodata jaoks protsess lõpule viia.

Kas iPhone'ist on võimalik jäädavalt kustutatud fotosid taastada?

Apple lisas fotorakendusse Hiljuti spetsiaalselt selle olukorra jaoks loodud funktsiooni Kustutatud . Kõik kustutatud fotod hoitakse siin 30 päeva. Kui kustutate need jaotisest Hiljuti Kustutatud kausta, pole muud võimalust taastada jäädavalt kustutatud fotod teie seadmest, välja arvatud varukoopiast.