Kuidas Netflixi desaktiveerida

Olenemata sellest, kas teie Netflixi lemmiksaade tühistati ja te ei kasuta enam oma kontot või olete leidnud mõnes teises voogedastusteenuses parema pakkumise, ei taha te maksta millegi eest, mida te enam ei kasuta. Olenemata Netflixi konto tühistamise põhjusest, järgige lihtsalt neid lihtsaid samme, et olla kindel, et teie konto on suletud ja teilt ei võeta enam tasu.

Liikmelisuse tühistamiseks logige oma kontole sisse veebibrauseri kaudu

  • Valige vahekaart Konto ja valige Tühista liikmesus, mille leiate jaotisest Liikmelisus ja arveldamine.
  • Märkus. Kui registreerusite Netflixi tellimuse saamiseks kolmanda osapoole (nt iTunesi või Google Play) kaudu, peate esmalt selle kolmanda osapoole kaudu oma tellimuse tühistama, enne kui saate oma konto Netflixi veebisaidil tühistada.
  • Tühistamine jõustub teie praeguse arveldusperioodi lõpus.

Oma tühistatud konto teabe kustutamiseks võtke ühendust Netflixiga



  • Netflix säilitab teie teavet tavaliselt 10 kuud pärast liikmesuse tühistamist. Nad teevad seda juhuks, kui soovite selle aja jooksul liikmelisust jätkata, säilitades kõik oma jälgimisloendid, seaded, kontaktteabe jne.
  • Kui soovite, et see teave kustutataks enne selle 10 kuu möödumist, peate saatma meili aadressile privacy@netflix.com ja nõuda oma andmete viivitamatut kustutamist.
  • Peate saatma varajase kustutamise taotluse, kasutades e-posti aadressi, mis oli seotud teie Netflixi kontoga. Päringu saatmisest teiselt aadressilt, kuid konto aadressi lisamisest meili sisusse ei piisa.

Asjad, mida Netflixi konto tühistamisel meeles pidada.

  • Kui tühistate oma praeguse arveldustsükli keskel või mis tahes ajal enne selle tsükli lõppu, on teil juurdepääs oma Netflixi kontole kuni selle tsükli lõpuni. Saate endiselt filme ja telesaateid voogesitada kuni selle perioodi lõpuni.
  • Kui olete oma tellimuse ja liikmelisuse tühistanud, ei näe te enam Netflixi kuutasusid.
  • Kui teie kontol oli kinkekaardi saldo, on teil juurdepääs oma Netflixi kontole, kuni see saldo on täielikult ära kasutatud.
  • Isegi siis, kui tühistate oma tellimuse ja kustutate oma kontoteabe, on Netflixil hea meel teid tagasi võtta ning te saate oma liikmesust ja tellimust igal ajal jätkata.

Kui otsustate oma kontoteavet mitte kustutada ja otsustate Netflixi liikmesusega uuesti liituda enne 10 kuu möödumist, taastatakse teie jälgimisloendid, seaded, eelistused ja muu kontoteave. Kui see on pärast 10-kuulist perioodi ja Netflix on teie teabe automaatselt kustutanud, palutakse teil uuesti alustada ja oma andmed uuesti sisestada.

Kuidas oma Netflixi kontot deaktiveerida?

Teie tühistamine Netflixi konto
  1. Logi sisse juurde Netflix .
  2. Klõpsake lehe paremas ülanurgas oma kõrval olevat allanoolt profiil nimi.
  3. Valige Konto osa.
  4. Jaotises Liikmelisus ja arveldamine klõpsake hallil Tühista liikmekast.
  5. Soovimise kinnitamiseks klõpsake nuppu Lõpeta tühistamine tühistada .

Kuidas tühistada igakuine Netflixi tellimus?

Aastal Netflix rakendust, libistage menüü kuvamiseks vasakult sisse. Pühkige alla seadete juurde ja puudutage Konto sätted. See avab brauseriakna. Pühkige alla ja puudutage nuppu Tühista liikmelisus ja seejärel puudutage kinnitamiseks järgmisel ekraanil nuppu Lõpeta tühistamine.

Kuidas Netflixi telefonis tühistada?