Kuidas oma Twitteri kontot desaktiveerida

Üks nõuab pausi elukärast ja Twitter pole erand. Siin anname teile lihtsa juhendi oma Twitteri konto deaktiveerimiseks.

Kuidas oma Twitteri kontot arvutis desaktiveerida

  • Ekraani paremas ülanurgas on hammasrattaikoon, mille puudutamisel kuvatakse rippmenüü. Valige seaded valik menüüst.
  • Kerige alla seaded menüüd ja puudutage nuppu Inaktiveerige oma konto nuppu ekraani allosas.
  • Pärast nupu klõpsamist kuvatakse desaktiveerimise hoiatus, mille peaksite läbima. Teie konto võib püsida kuni 30 päeva enne lõplikku kustutamist. See toimib ajapikendusena, kuna võite oma Twitteri konto kustutamise suhtes ükskõikne olla. Samuti saate oma Twitteri konto 30 päeva jooksul uuesti aktiveerida, kui logite oma kontole sisse.
  • Inaktiveerige oma Twitteri konto. Selle sammu jaoks peate sisestama oma parooli. Teie andmed ja Twitteri konto on mõned päevad endiselt nähtavad.

Parim asi Twitteri konto deaktiveerimisel on see, et see ei erine sellest, kas kasutate arvutit, iPhone'i või Androidi. Ainus samm, mida peate tegema, on oma Androidi ja iPhone'i telefonidesse alla laadida Twitteri töölauaversioon.



Kuidas oma Twitteri kontot Androidis/iPhone'is desaktiveerida

  • Te ei saa oma Twitteri kontot oma Twitteri rakenduses inaktiveerida. Ka brauseri mobiiltelefoniversioon ei saa teie kontot deaktiveerida. Taotlege töölaua versioon selle toimingu lõpuleviimiseks.
  • Puudutage oma brauseri menüüd. Ilmub rippmenüü ja puudutage nuppu Taotlege töölaua saiti valik.
  • Logige sisse oma Twitteri kontole, kui te pole sisse loginud.
  • Puudutage valikut Seaded valik. Menüü allservast leiate Inaktiveeri mu konto link. Klõpsake sellel lingil.
  • Teile edastatakse deaktiveerimispoliitika, mille peaksite enne järgimist hoolikalt läbi lugema. Peamine esiletõst on 30-päevane deaktiveerimisperiood, mille järel konto kustutatakse jäädavalt.
  • Mõne aja pärast, Deaktiveerige @kasutajanimi lehele ilmub nupp. Selle ülesande täitmiseks peate sisestama oma Twitteri parooli.

Teatud teave on pärast desaktiveerimisperioodi veel mõne päeva jooksul nähtav.

Kas saate Twitteri ajutiselt välja lülitada?

Saate kustutada sinu Twitter konto autor deaktiveerimine see peal Twitter veebisait või mobiilirakendus. Millal deaktiveerite juurde Twitter konto, sina enne kustutamist on selle uuesti aktiveerimiseks aega 30 päeva või 12 kuud.

Mis juhtub, kui deaktiveerin oma Twitteri konto?

Millal Sina Deaktiveeri Sinu Twitteri konto

Millal sina desaktiveerida sinu konto , kaovad kõik teie postitused, säutsud, meeldimised ja kommentaarid saidilt kuni 30 päevaks. See protsess saab võta minuteid või ei saab kulub paar päeva, olenevalt sellest, kui viljakas te olete Twitter kohalolek oli.

Kas deaktiveerimine on sama mis twitteri kustutamine?

On deaktiveerimine sama mis kustutamine ? Ei. Mõtle deaktiveerimine oma kontole signaali andmiseks Twitter et nad peaksid kustutada seda. Mõne minuti jooksul teist deaktiveerimine see, Twitter eemaldab teie andmed oma veebisaidilt ja asetab teie konto jäädavalt kustutamise järjekorda.

Kui kaua saab twitteri ajutiselt välja lülitada?

Kui rämpspostitajad sihivad teie ettevõtet Twitter , saate keelata sinu Twitter konto ajutiselt . Saate keelata seda kuni 30 päeva ilma oma säutse, lemmikuid, loendeid ja jälgijaid kaotamata.

Kas Twitteri deaktiveerimisel kaotan jälgijaid?

Ühe kuu jooksul pärast konto kustutamist on teie Twitter andmed on endiselt kättesaadavad - kui otsustate oma konto uuesti aktiveerida. Enne selle kuu lõppu on teie nimekiri järgijaid on puutumata. Siiski, teie järgijad ei pääse oma säutsidele juurde ega näe oma konto andmeid, kui te uuesti ei aktiveeri.

Mis juhtub pärast 30-päevast Twitteri deaktiveerimist?

Pärast sinu 30päeva deaktiveerimine aken, sinu Twitter konto on jäädavalt kustutatud. Kui te ei logi selle ajal oma kontole sisse 30päeval aknas, annab see meile teada, et soovite oma jäädavalt kustutada Twitter konto. Üks kord teie konto on kustutatud, pole teie konto enam meie süsteemides saadaval.

Kas saate 30 päeva pärast kustutatud Twitteri konto taastada?

Kasutajad on 30 päeva sisselogimiseks varasema uuesti aktiveerimiseks deaktiveeritud konto . Kui see on olnud rohkem kui 30 päeva aastast deaktiveerisite , sina ei saa teie uuesti aktiveerida konto .

Kuidas oma twitterit pärast selle deaktiveerimist uuesti aktiveerida?

Kuidas uuesti aktiveerida sinu konto
  1. Külastage twitter .com/login kaudu twitter .com või avage oma Twitter iOS-i või Androidi rakenduse jaoks.
  2. Sisestage oma sisselogimismandaadid.
  3. Enne sind Logi sisse , näete teadet, mis palub teil soovi korral kinnitada uuesti aktiveerida sinu konto .
  4. Kui otsustate uuesti aktiveerida , suunatakse teid avalehe ajaskaalale.

Mis juhtub pärast 30-päevast Facebooki desaktiveerimist?

Pärast a 30päeval periood on möödas, kustutatakse teie konto ja kogu teave jäädavalt ning te ei saa seda enam taastada. Selleks võib kuluda kuni 90 päevadel kustutamisprotsessi algusest, et kustutada kõik teie postitatud asjad vastavalt Facebooki omad Abikeskus.

Kui kaua saate oma FB konto deaktiveerida?

Facebook Ootab 14 päeva enne kustutamist Konto

Sotsiaalvõrgustik ütles, et piiranguid pole peal kuidas pikk a kasutaja saab hoia teda konto deaktiveeritud . Aga kui Facebook kasutaja soovib tõesti eraldamise püsivaks muuta, ta saab valida kustutada a konto üldse.

Mida näevad mu sõbrad, kui ma Facebook 2020 deaktiveerin?

Kui sa desaktiveerida teie konto teie profiil ei ole teistele nähtav inimesed peal Facebook ja inimesed ei saa teid otsida. Mõned teavet, nagu sõnumid, millele saatsite sõbrad , võivad olla endiselt nähtavad teised . Kõik kommentaarid, mille olete teise inimese profiilis teinud, jäävad alles.

Kas ma saan oma Facebooki konto 2 aasta pärast uuesti aktiveerida?

Facebook salvestab automaatselt kõik deaktiveeritud kontode andmed, et saaksite saab lihtsalt uuesti aktiveerida a konto kui muudate meelt ja soovite uuesti suhtlusvõrgustikku kasutada. Facebook ei eemalda vana konto teavet pärast igal määratud ajal, nii et sina saab Facebooki aasta pärast uuesti aktiveerida sulgedes konto .

Kas jäädavalt kustutatud Facebooki kontot on võimalik taastada?

Sa ei saa kustutatud FB konto taastamine . Kõik teie Facebook andmeid hoitakse varusüsteemides ligi 90 päeva, pärast seda oleks jäädavalt kustutatud . Sind ei saa võimeline teiste rakenduste kasutamiseks, mille olete oma kontoga registreerinud Facebooki konto .

Kuidas ma saan oma deaktiveeritud Facebooki konto tagasi saada?

Kas ma saan oma deaktiveeritud Facebooki tagasi saada?

Sina saab taasaktiveerige oma Facebook konto igal ajal sisse logides tagasi sisse Facebook või kasutades oma Facebook kontole, et kuhugi mujale sisse logida. Pidage meeles, et peate seda tegema on juurdepääs e-posti või mobiilinumbrile, mida kasutate sisselogimiseks saab ei mäleta oma parooli, sina saab nõuda uut.

Mis juhtub, kui desaktiveerite Facebooki?

Teie kustutamine Facebook konto

Millal deaktiveerite Sinu konto, Facebook salvestab juhuks kõik teie seaded, fotod ja teabe sina otsustage oma konto uuesti aktiveerida. Teie teave ei ole kadunud – see on lihtsalt peidetud. Siiski on võimalik oma konto jäädavalt kustutada ilma taastamisvõimaluseta.

Kuidas ma saan oma desaktiveeritud Instagrami tagasi?

Kui sinu konto kustutasid teie või keegi, kellel on teie parool, pole seda võimalik taastada. Saate luua uue konto sama e-posti aadressiga, mida varem kasutasite, kuid te ei pruugi seda teha saada sama kasutajanimi.

Kas mu Instagrami konto kustutatakse, kui ma selle liiga kaua deaktiveerin?

Instagram teeb mitte kustutada sinu konto, kui sina desaktiveerida seda. Instagrami desaktiveerimine kontod ei ole märk Instagram et sa tahad oma konto kustutatud .